Retour

Het is mogelijk om eenvoudig en probleemloos jouw items tot 30 dagen na de verzenddatum naar ons terug te zenden. We vragen alleen dat geretourneerde producten in originele staat, ongedragen en ongebruikt met originele labels en etiketten naar ons verzonden moeten worden.
  Voor meer informatie over het retourneren, adviseren wij om de instructies onderaan deze pagina door te nemen!

   Beschadigde of onjuiste producten

   Beschadigde, defecte of verkeerde producten moeten binnen 30 dagen na de verzenddatum gemeld worden. Als we een melding van beschadigde of onjuiste producten na deze termijn ontvangen, zullen we deze niet in behandeling nemen.

   Neem voorafgaand aan het inleveren van jouw product, altijd eerst contact op met KO Fighters en vertel ons over jouw probleem. Zorg er tevens voor dat je jouw ordernummer bij de hand hebt. Nadat er met ons contact is geweest, kun je jouw product terugzenden. Vul het ontvangen retourformulier in en verzend het defecte product snel naar ons terug.

   We zijn niet in staat om een uitwisseling op de geretourneerde producten te bieden en alle teruggekeerde producten zullen pas worden terugbetaald zodra ze door ons zijn ontvangen. Als je een andere maat of kleur van een product nodig hebt, dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. 

   Instructies retourneren

   Stuur de te retourneren producten naar:

   Ettaki Gym
   Bilderdijkkade 59-61
   1053VJ, Amsterdam
   Nederland

   Als je een internationale klant bent, dan kun je jouw pakket makkelijk terugzenden met een postdienst. Wij vragen je dan wel om een bewijs van verzending zodat als jouw pakket vermist raakt op de weg terug naar ons, je kunt aantonen dat de zending is verzonden.

   Het kan tot 21 werkdagen duren voordat jouw zending ons magazijn heeft bereikt. Na aankomst zullen de geretourneerde producten eerst worden geïnspecteerd alvorens de teruggave te verwerken. Als aan alle voorwaarden is voldaan, zullen wij jouw account binnen 10 werkdagen crediteren. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail zodra dit voltooid is. De verzendkosten worden echter niet vergoed.