About us

Ben jij iemand die het onderste uit de kan wil halen en 100% wil geven? Dan zijn onze kickboks spullen voor jou! KO Fighters is een kickboks merk dat sinds 2016 Kickboks handschoenen,Scheenbeschermers kickboksen, Kickboks sets, Pads en Hoofd beschermers van topkwaliteit maakt.

  Productkwaliteit

  Alle onze kickboks spullen zijn gemaakt van leer of kunstmatig leer. Bij ieder product kun je daarom gemakkelijk terugzien van welk materiaal het gemaakt is. Goed om te weten is dat al onze kickboks spullen getest zijn door bevriende vechtsporters, verenigingen en in onze eigen sportschool!


  De ambitie van KO Fighters

  De makers, Hassan en Oussama Ettaki ~voormalige wereldkampioenen~ zijn al meer dan 30 jaar actief bezig met kickboksen. Het is hun ambitie om elke kickbokser te voorzien van de beste kickboks uitrusting. Daarom biedt KO Fighters sinds 2016 zowel aan beginners als verder gevorderden kickboks spullen van de beste kwaliteit.

  Probeer KO Fighters

  We nodigen je graag uit om bij ons te komen passen. Wij staan namelijk voor de topkwaliteit van onze kickboks spullen. Bestellingen worden tussen 2 en 5 werkdagen bezorgd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw bestelling op te halen; wat jou het beste uitkomt! 

  Profiteer van onze service

  Bij ons kun je snel, betrouwbaar en veilig betalen met PayPal, iDeal of Visa/Mastercard. Als je vragen hebt over onze kickboks spullen neem dan telefonisch contact op via 020-7731205 of mail naar info@etakkigym.nl.
  We zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur en zaterdag t/m zondag van 10:00 tot 16:00 uur. Bezoek ons in de Ettaki Gym op de Bilderdijkkade 61, 1053 VJ in Amsterdam.  

  Over de makers

  Hassan en Oussama Ettaki zitten al ruim 30 jaar in de vechtsportwereld. Naast het kickboksen op topniveau beoefenen de broers ook taekwondo. De liefde en passie voor de vechtsport is groot. Als jonge tieners verhuisden de broers van Rabat (Marokko) naar Amsterdam-West.
  Met vol overgave trainden de broers dag en nacht voor hun wedstrijden. Alles wat de broers deden was met het doel om kampioenen te worden. Discipline, passie en 100% geven is altijd het credo geweest, en zo gaan de Ettaki broers tot de dag van vandaag door het leven. Vader Ettaki heeft de broers altijd begeleid en getraind, de mentaliteit en de passie voor de vechtsport is simpelweg hun DNA!

  Over de Etakki Gym

  Ettaki Gym is door de Ettaki broers in 2012 opgericht. Met passie worden er lessen en trainingen gegeven aan zowel wedstrijdvechters als recreanten. Iedereen is volgens de broers een winnaar als je naar progressie streeft en je blijft inzetten om persoonlijke doelen te verwezenlijken. "Kickboksen is niet alleen trappen en stoten, het is doen, denken en beseffen. It's a way of life!". Hassan en Oussama weten als geen ander dat het gaat om opstaan en doorgaan, en dat er obstakels nodig zijn om een sterk persoon te vormen. De levenservaring en passie voor de vechtsport van de broers maakt dat er uitsluitend kwaliteit wordt geleverd door de Ettaki's!

  Ettaki Gym
  www.ettakigym.nl
  Bilderdijkkade 59-61
  1053VJ Amsterdam

  Just added to your wishlist:
  My Wishlist
  Just added to your cart:
  My Cart